I4U uses Flash

Download de nieuwste versie hier

Welkom bij LOEK (Insurance For You) , Oog voor jouw persoonlijk belang
Als werkgever wordt je geacht op de hoogte te zijn van ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied. De terugtrekkende overheid legt steeds meer de verantwoordelijkheid bij de werkgever en werknemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen) die met ingang van januari 2006 geïntroduceerd is en de WAO vervangt.Of denk aan het nieuwe zorgstelsel en de levensloopregeling. Nieuwe wetswijzigingen waarvan je als werkgever wordt geacht volledig op de hoogte te zijn.

I For You brengt advies op maat uit en kijkt welke regeling het beste past bij het bedrijf. Op het moment dat een dergelijke regeling geïntroduceerd moet worden binnen het bedrijf geeft I For You de mogelijkheid om een presentatie met uitleg te geven aan de medewerkers of betrokken functionarissen.

spacer2
Ongeveer tweederde van je inkomen wordt uitgegeven aan huur, hypotheek, gas en licht en diverse verzekeringen. Toch wordt er over het algemeen maar eens in de 7 jaar gekeken naar de verzekeringen die men heeft lopen. Want de gemiddelde Nederlander verhuist eens in de 7 jaar of gaat samenwonen, trouwen, krijgen kinderen of scheiden. Allemaal aanleidingen om eens naar de financiële situatie te kijken. Waarom niet eens per jaar je uitgaven onder de loep nemen om te zien of alles nog aansluit bij je situatie en wat er verbeterd kan worden.


LOEK biedt jou de tools om hiermee aan de slag te gaan. Je kunt hier vrijblijvend gebruik van maken. Wij geven je een onafhankelijk advies. Voor bepaalde producten kun je zelf online berekeningen maken, voor andere zaken kun je een offerte opvragen.

spacer2


spacer1


10 januari 2011 LOEK

Een nieuw begin in 2011! Hierbij wil ik jullie graag informeren over de plannen die wij in 2011 hebben met Insurance For You. Enige tijd geleden heb ik namelijk besloten om vanuit Almere een vernieuwend concept in de markt te gaan zetten onder de naam LOEK.

Met LOEK willen wij het traditionele en ‘stoffige’ imago van de tussenpersoon doorbreken. LOEK onderscheidt zich door anders te werken en te adviseren. En door gebruik te maken van nieuwe media en technologie. Dit moet onze naam dan ook gaan uitstralen. LOEK geeft een knipoog naar ‘look’ omdat achter de mannelijke naam een vrouw schuil gaat. LOEK omvat alle woorden waarmee wij ons verbonden voelen. Woorden zoals Lef, Ondernemend, Eerlijk en Krachtig.

Met LOEK zullen wij kiezen voor een bredere marktbenadering en ook voor een nieuw kantoor. Met ingang van half januari betrekken we een nieuw pand in Almere en verlaten we onze bekende stek in Schiphol-Rijk.

Wat verandert er voor u? Niets! Wij blijven gewoon de service bieden en adviezen geven die jullie van ons al jaren gewend zijn alleen nu vanuit Almere. Kijk onder contactgegevens voor de nieuwe gegevens en op onze nieuwe website www.loek.biz


spacer2 slogan
slogan
Copyright © I For You 2006
T. 020-2011273 | F. 020-2011276 | info@insuranceforyou.nl